Cautare

403 de rezultate pentru "isj satu marehey1" (4.26 secunde)
Pe de alta parte, inspectorul general al ISJ Giurgiu, Petre Petre, a evitat sa ofere o explicatie pentru situatia ingrata in care se afla judetul pe care il pastoreste.
Vorbesc aici de trubadurul Catalin Enica, fostul inspector general adjunct, actualul inspector general adjunct, acum si pururea si-n vecii vecilor... Motivatiile pentru care Enica face inca ce vrea pe la ISJ sunt mai multe.
La un alt liceu, tot pentru a-si avertiza elevii, profesorii au scris pe tabla ora si scopul raidului politiei. Consecinta a fost ca politistii, insotiti de inspectorii ISJ, n-au gasit nici un elev la crisme.
Pentru scolile si cluburile cu program sportiv se aloca o suma medie de 213.000 de lei, in timp ce pentru palatele copiilor cu sectii de club sportiv scolar suma medie alocata este de 213.000 de lei, iar pentru Centrele Nationale de Excelenta pe discipline sportive se aloca o suma fixa de 284.645 de lei pe unitate", spune Liliana Antonescu, inspectorul scolar general al ISJ Bihor.
Un elev de 17 ani, care invata la un liceu din Deva, a fost prins cu droguri asupra lui in timp ce se afla in Macedonia de Nord, alaturi de alti tineri, in cadrul unui program Erasmus, conducerea Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Hunedoara declansand o ancheta in acest caz.
Cei mai puturosi in aceste alegeri prezidentiale au fost alegatorii din Satu Mare, a caror prezenta la urne a fost de numai 36,25%.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
In municipiul Satu Mare, Traian Basescu a cistigat, potrivit numaratoarei paralele, la o diferenta de 116 voturi, dupa ce in primul tur diferenta era intre cei doi candidati era de citeva mii.
in Mures, Harghita, Bihor, Brasov, Hunedoara, Satu Mare si Salaj. La randul lor, aliatii din PUR ai PNL-PD si-au facut propriile socoteli.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Cei 74 de membri ai CNAL si-au ales si noul presedinte in persoana primarului municipiului Satu Mare, Ilyes Gyula.
Secretarul general al PD-L, Vasile Blaga, a declarat sambata, la Satu Mare, ca democrat-liberalii au uneori impresia ca, la nivel de coalitie, discuta cu doua PSD-uri.
O intilnire organizata in scopul gasirii unor solutii pentru iesirea Trasurbanului din criza determinata de blocarea conturilor RAC de catre Directia Generala a Finantelor Publice a avut loc ieri la Primaria municipiului Satu Mare.
Primarii si secretarii de primarii din localitatile judetului Satu Mare au fost instruiti ieri cu privire la principalele dispozitii legale referitoare la actul administrativ, statutul alesilor locali in conformitate cu Legea 393/2004, contenciosul administrativ, respectiv constituirea, componenta, modul de sesizare si procedura de lucru a comisiei de disciplina potrivit HG 1210/2003.
In Satu Mare, dar asta tine totusi de partid, nu e de dumneavoastra, de ce nu se discuta despre mediul politic, despre angajatii din mediul privat?
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
Pentru edificarea opiniei publice, sub aspectul pregatirii, experientei si responsabilitatii, spre deosebire de dumneavoastra, am terminat liceul la 19 ani, la zi si ca sef de promotie, am absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Babes - Bolyai din Cluj - Napoca, la 24 de ani, la zi si cu media aproape 10, iar, inainte de a intra in politica, am fost procuror, jurnalist, director de ziar si prefect in judetul Satu Mare.'
Desi la nivelul judetului Constanta sunt multe masini care ajung la cumparator prin intermediul acestor retele, nu exista nici un fel de dosar deoarece, in prima faza, masinile sunt inmatriculate acolo unde li s-a facut vama si anume, cu precadere, in Bucuresti sau in judetele Timis, Arad, Bihor si Satu Mare.
Un alt secretar de stat liberal, Nicolae Lazin, detine un ha de teren arabil, dobindit in 1993, si o casa in Satu Mare, pe str.
Convoiul se afla in Romania pana la 25 mai, timp in care se va opri in Sibiu, Cluj-Napoca si Satu Mare.
google-analytics.com